-->

26 квіт. 2023 р.

Тиждень початкових класів. 2023р






 

У рамках тижня початкових класів у кмітливих НУШиків 2 класу відбувся інтелектуальний квест "Грамотійки".

На учнів чекали цікаві зупинки: жартівлива вікторина "SUPER STAR" з Lego, вікторини з логічними завданнями та цікавими запитаннями "Математика - цариця наук" та "Ми любимо природу".

Було повчально, весело та цікаво!

-А ви знаєте, що посеред Землі стоїть?



Хто сказав, що математика - складна наука? Вивчати математику можна весело і цікаво! У цьому переконалися здобувачі освіти 4 класи під час інтелектуально - розважальної вікторини "Цікава математика" у рамках проведення Тижня початкових класів.




В межах Тижня початкових класів третьокласники взяли участь в інтелектуальній вікторині "Ми-розумники" та ще раз мали змогу перевірити свої знання з предметів.

 В   межах Тижня початкових класів був проведений фоточелендж під назвою "Повтори вправу та передай естафету". Висловлюємо подяку всім учасникам,ви молодці!!!











В рамках Тижня початкових класів здобувачі освіти початкових класів активно долучилися до пісенного флешмобу. Адже , з давніх давен люди помітили, що музика допомагає їм у житті: полегшує виконання важкої праці, підбадьорює у скрутних ситуаціях, допомагає йти у бій. Так сталося із стрілецькою піснею « Ой у лузі червона калина». Щиро дякую батькам, вчителям, учням за тісну творчу співпрацю. Творіть і дивуйте нас і надалі!!!



В рамках тижня початкових класів першокласники та другокласники брали участь у Вікторині "З Україною в серці" та виготовили патріотичні аплікації.

Немає коментарів:

Дописати коментар