-->

7 трав. 2017 р.

День Перемоги є днем торжества безсмертного подвигу народу - переможця над фашизмом, всенародної пам'яті про його боротьбу за свободу і незалежність Батьківщини.
       Дорогу ціну заплатив український народ у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр. Не щезне в пам’яті людській, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога. Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.

  Традиційно   було   проведено  для учнів 1-11 класів  тематичну лінійку «Про тих, хто загинув в горнилі боїв».  
Під час якої вони ще раз згадали про події  Другої світової і вшанували пам'ять полеглих. Лунали урочисті слова на адресу ветеранів,  ліричні пісні тих полум’яних літ. 
 
Для учнів 8-9 класів   допомогли  провести  історичну годину бібліотекарі О.Резніченко, Т.Бойченко  спільно з Т.Вороною, А.Гаркушою
 «Мужність і відвага крізь покоління», де демонструвалися відеоматеріали, які допомогли створити відповідний емоційний фон та сприяли  особистісному сприйняттю й «проживанню» болю  війни. 
Згадали учні й непереможну Небесну сотню та воїнів, які нині  боронять Україну. Пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Бібліотекарі О.Резніченко та Т.Бойченко підготували  цікаву, повчальну літературну виставку «Роки війни, століття пам'яті». 
Вихованці молодших класів із захопленням переглядали виставку.
Святкові привітання та зустріч учнівської молоді з ветераном  другої Світової війни О.Т. Чумаком. День пам’яті і примирення, День Перемоги – це «свято зі сльозами на очах»,  дні  пам’яті, скорботи і безкінечної вдячності нашим ветеранам. 
Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші прадіди і діди за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей
 Дякуємо Вам за відвагу  та патріотизм!

Немає коментарів:

Дописати коментар