-->

1 трав. 2017 р.

Прощавай, Букварику, в школі перший друже, 
Ми тобі, Букварику, дякуємо дуже. 
Традиційне шкільне свято – свято Букваря - відбулося у 1- му класі  Новопразької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником - Буквариком. 
До цього свята дітки старанно готувалися. Завітали до першокласників усі ті, хто був з ними протягом всього навчального року. Це  вчителі, учні, батьки, бабусі, дідусі, братики і сестрички.
Першокласники показують, чого вони навчилися та представляють веселу Абетку.
Кожна дитина з радістю говорить про значення і цінність кожної букви.

 Багато діти розповідали як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень заспівали!  Музичний супровід підготувала вчитель музики Т.Ворона.

У гості до дітей завітали
 казкові друзі: Баба Яга, Шапокляк, Яглик, Казкова фея, Буратіно. 
Завітав на свято і  Букварик, якому  діти  пообіцяли  навчатися лише на «відмінно» і далі. 
Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою учителькою  Любов Андріївною, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником. 
Батьки учнів 1 -го класу щиро вдячні Любов Андріївні Данилович за те, що вона їх навчила, за доброту і щедрість серця. А завершилося чудове свято танцювальною композицією «Барбарики». Свято видалось веселим та цікавим!.







Немає коментарів:

Дописати коментар