-->

13 бер. 2023 р.

Акція" Стежками літературних творів". 2023р. Тиждень предметів гуманітарних дисциплін.

З 6 по 10 березня в Новопразькому ліцеї №2 проходив гуманітарний тиждень. Учні були залучені у цікаві інтерактивні завдання з різних предметів гуманітарного циклу.
Протягом тижня учні 3,4,5 та 7 класів заглиблювались у вивчення англійської мови. Так , 7 березня відбувся урок-дискусія «20 цікавих фактів про англійську мову», де учні 7 класу мали змогу виявити себе у творчому завданні – створенні міні-постерів на дану тему.
Учні 5 класу вправлялися у виконання інтерактивних тестів «Україна – наша Батьківщина» та закріплювали свої знання про нашу державу на іноземній мові.
А учні 3-4 кл показували свою спритність у виконанні завдань на онлайн картках «Quick Quiz».
Тиждень промайнув в інтерактивній, творчій атмосфері з присмаком англійської мови.



В рамках тижня гуманітарних дисциплін здобувачі освіти 5 класу мали змогу випробувати свою кмітливість в літературній вікторині "Хто я і з якої казки?"










 

Кожна книга ,кожна оповідь залишає в серцях незабутні враження. А герої літературних творів живуть у нашій пам'яті вічно. Під час проведення Тижня гуманітарних предметів у Новопразькому ліцеї √2 здобувачі освіти долучилися до акції "  Стежками літературних творів" ,де мали змогу познайомитись та оживити улюблених діячів. Ось результат спільної роботи .

Немає коментарів:

Дописати коментар