-->

28 квіт. 2020 р.

Юні підкорювачі

Вже другий рік поспіль Новопразьке НВО з радістю долучається до міжнародних проєктів на платформі eTwinning. Цього року учасниками проєкту «INSIDE OUT!» стали учні 6 класу: Аліна Ялпута, Ілона Шикало, Яна Кисла та Музика Дмитро, а також учениця 5 класу Катерина Федюха та вчитель англійської мови Гармаш І.В.
З нами співпрацюють вчителі англійської мови та їх учні з Туреччини, Тунісу, Румунії, Португалії та Сербії.
Метою проєкту є організація уроків англійської мови з нестандартним підходом “Flipped classroom”, тобто «Перевернутий клас». Вчителі створюють навчальні матеріали за допомогою інструментів Веб 2.0, обмінюються ідеями на спільному блозі https://insideoutetwinning.blogspot.com та на сайті https://twinspace.etwinning.net/108449, щоб спонукати учнів до активної діяльності на уроках англійської мови, підвищити не лише цифрову обізнаність учнів та вчителів, але й інтерес, мотивацію, творчість та успішність учнів шляхом залучення їх до власне навчального процесу.
Проведена нами робота в рамках нашої проєктної діяльності:
Наші учні представили себе та нашу школу: 
Ми створили наш логотип проєкту, поєднавши деталі, підготовлені нашими учнями з усіх наших партнерських шкіл: 
           Ми зустрічалися з вчителями та учнями, з якими співпрацюємо в нашому проєкті:
 

Ми створили навчальні матеріали, використовуючи різноманітні інструменти веб-2.0, і навчили наших учнів користуватися цими інструментами, щоб вони могли створювати власні навчальні матеріали.
Ми розробили онлайн-уроки, де використовуємо наші онлайн-матеріали:



Наразі триває робота над створенням спільного багатомовного словника. Він  обов'язково буде дуже автентичним та оригінальним, оскільки ми зробимо все можливе, як завжди!


Немає коментарів:

Дописати коментар