-->

8 черв. 2019 р.

Свято Першого дзвоника 2019 року




Промайнуло веселе літо і настала осінь — пора навчання.  Вихованці Новопразького НВО йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання. Школярі стають старші на рік, а для цьогорічних першачків і одинадцятикласників 1 вересня 2019 року — особлива подія, бо для малюків з дитсадочка відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, Букварик, перша парта, перші шкільні будні. А для учнів одинадцятих класів цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2019-2020рр.
Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!
                                                   




















Ось і пролунав останній дзвоник для одинадцятикласників Новопразького НВО. На святковій лінійці звучали урочистості на честь випускників.



А після лінійки учні школи занурилися у цікавий квест. Мандруючи станціями школярі весело та невимушено виконували різноманітні завдання: малювали, танцювали, виконували досліди з фізики, брали участь у вікторині, спортивних естафетах, розгадували загадки від Баби Яги, створювали коллаж країн Європи

Станція "фізико-біологічна"



Станція "Мистецька"


 

                                                           Станція "Країни Європи"


 


                                                        Станція "Читальня Баби Яги"







Немає коментарів:

Дописати коментар