-->

1 черв. 2018 р.


Як і в багатьох школах  Олександрійського  району 31 травня в  Новопразькому НВО  відбулося  свято останнього дзвоника.  На урочисту лінійку зібралися учні, вчителі, батьки, громадськість села.  Весь загал свята оплесками зустрічав випускників, яких у цьому році 9, разом із своєю першою вчителькою  Т.В.Вищипан  та класним керівником О.М. Совенко. Зробивши почесний круг, вони виструнчилися в центрі лінійки.
Ведучі свята  В.Семеренко  та  М. Мосюк  оголосили про його початок. Ознаменував відкриття урочистостей Гімн України.

За традицією, шкільну громаду привітали директор школи Н.Федяєва та заступник директора з навчально-виховної роботи Т.Коритько, які побажали випускникам обрати правильний шлях у житті, успішно здати  ЗНО і вступити у вузи.  Також були музичні дарунки та слова подяки від випускників школи вчителям та батькам за науку, за любов і щоденну турботу. А учні молодших класів в дарунок випускникам та всім присутнім показали  граційний танок менует.
Наприкінці свята пролунав останній дзвоник, як завершення навчального року, а для одинадцятикласників – початок дорослого життя. Таке право надали  випускникам та першокласникам  Семеренко Софії та Мовляв Богдану. 









Немає коментарів:

Дописати коментар