-->

20 лют. 2018 р.

Тиждень іноземних мов

     Підвищення рівня і якості володіння англійською та німецькою мовами, розвиток творчої активності учнів, активізація всіх форм позакласної роботи, підвищення інтересу до мови, розвиток загального кругозору, підвищення культурного рівня – мета проведення тижня іноземних мов у школі.


 Предметний тиждень має велике загальноосвітнє,виховне та розвиваюче значення. Він не тільки поглиблює й розширює культурологічний кругозір школярів, але й сприяє розвитку їхньої творчої активності, естетичних смаків і, як наслідок ,підвищує мотивацію до вивчення мови і культури іншої країни.

 Тож у Новопразькому НВО з 12.02 по 19.02 тривав тиждень іноземних мов. Головним принципом проведення тижня було залучення учнів усіх класів,  незалежно від рівня знань іноземної мови, пропонуючи їм посильні завдання.


Розпочався тиждень вікториною-змаганням на тему «Alles über Deutsch», під час якої учні 9 класу показали знання з німецької мови, а також позмагалися у кмітливості та винахідливості під керівництвом вчителя Совенко О.М.

Протягом тижня вчителі іноземних мови організували виставку стіннівок «Вітання до дня святого Валентина» для учнів 5-11 класів. Стіннівки були представлені для перегляду учнями та батьками школи. Також відбувасяя конкурс «Найкраща валентинка», переможці якого були нагороджені солодкими призами та грамотами.

 Вчитель англійської мови Стріженок І.В провела конкурс кросвордів, який охопив учнів 5 - 11 класів. Премогу здобув Журида Павло, учень 6 класу. Також вона кожного дня проводила хвилинки цікавих фактів про королеву Великобратанії Єлизавету ІІ та прапор Сполученого королівства.

Для учнів 7 класу у четвер 15.02 Совенко О.М. влаштувала Kulinarquest  «Meisterchef»,на якому діти складали рецепти приготування яблучного штруделя та пиріжків з капустою.



Завершився тиждень нестандартним заходом для учнів 8 класу, який організувала вчитель німецької мови Совенко О.М. Це був пошуковий квест

 « Мандруючи лабіринтами шафи», в ході якого учні за підказками шукали конверти з вправами по кабінетам школи і виконували їх задля отримання бонусів до основного завдання.


Дякуємо нашим учням за активну участь у проведенні Тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!



Немає коментарів:

Дописати коментар