-->

25 січ. 2018 р.

«Соборність рідної землі-основа нації й держави»

 Любіть Україну у сні й наяву
Вишневу свою Україну!
         Всім серцем любіть Україну свою,-
 І вічні ми будемо з нею.

22 січня Новопразька №1 бібліотека- філія спільно з бібліотекарем Новопразького НВО Бойченко Т.Ф  провели   до Дня Соборності України годину державності «Соборність рідної землі-основа нації й держави». Допомагали  бібліотекарям   учні 8 класу.


Учні  розповідали  про свято Соборності, про величний День Злуки українського народу, про його значення.  О.Сидоренко та Т.Бойченко 
провели  з учнями вікторини- «Любіть Україну», «Я і Україна».  Вихованці школи  відповідали на питання таких конкурсів: «Історична вікторина», «Географічний», «Літературний», «Народознавчий», «Асоціація», «Загадка-відгадка», «Як у нас на Україні».
Розповіді та вікторини перепліталися з  відео «Злука: День Соборності України», «Соборність України» та  «День Соборності України». Учні також ознайомилися з книжковою вітриною «Україна Соборна держава». В кінці заходу в конкурсі «Асоціація», діти на малюнках відобразили Батьківщину-Україну в якому образі вони її уявляють.  Свої малюнки вони підписували такими словами- «Миру Україні»,  «Україна без війни» та «Ми хочемо миру».

Немає коментарів:

Дописати коментар