-->

30 лист. 2016 р.

Гра "Sunflower"

Дорогі колеги, учні, їхні батьки, усі шанувальники Художнього Слова!
Сьогодні, 30.11.2016, - день початку
І Міжнародної інтелектуальної гри "Sunflower"! 
Тож від імені її Методичної комісії та від себе особисто щиро вітаю усіх учасників, їхніх чудових учителів, а також усіх тих, хто готував це Свято Духовності та Патріотизму, усіх, завдяки чиїй небайдужості, професіоналізму, працьовитості сьогодні в "Sunflower" візьмуть участь понад 88 000 учнів 1-11 класів з усіх куточків України!!!!
У цей непростий для країни та її літературної освіти час така велика кількість учасників щойно започаткованої Гри вкотре засвідчила те, що українці є інтелектуальним і естетично обдарованим народом, у якого Велике Майбуття!
Тож зичу усім вам успіхів і задоволення від інтелектуальних змагань!
Водночас ми всi чудово розуміємо, що вдосконалення не має меж, 
Гра проводиться вперше, кількість учасників і територія проведення "Sunflower" є величезними, - тому чекатимемо на ваші враження, зауваження, конструктивні пропозиції, а також на поповнення якісними, критеріально-рейтинговими завданнями Банку тестових завдань Гри "Sunflower" (див. сайти ТО "Соняшник" і УАВЗЛ). Усе перелічене обов'язково проаналізують, селекціонують і врахують Методична рада, колектив розробників контенту, експерти з логістики та ін., - словом усі ті, хто забезпечуватиме проведення "Sunflower-2017/2018".
З глибокою повагою,
голова Методичної комісії Гри "Sunflower"
Юрій Ковбасенко

Немає коментарів:

Дописати коментар