-->

17 черв. 2024 р.

Свято Останнього дзвоника.2024р









 31  травня  у Новопразькому ліцеї №2 пролунав останній дзвоник…  Цього дня усі — дорослі і діти — стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання — все це свято останнього дзвоника.  Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу здобувачів освіти, випускників від директорки ліцею  Федяєвої Н. А., заступника директора з НВР Луценко Т. А. Справжнім сюрпризом для всіх присутніх на урочистій лінійці стала танцювальна композиція у  виконанні  дев¢ятикласників та одинадцятикласників, яка зачарувала  ніжними ритмами вальсу. І ось хвилююча мить…  Звучить останній дзвоник в руках одинадцятикласників  та першокласників.

    Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі

День Європи.2024р





 

Сьогодні, 9 травня, разом з країнами Європи Україна відзначає День Європи.Він присвячений єдності та миру країн, які входять до ЄС. Здобувачі освіти 9 та 11 класів під керівництвом вчительки англійської мови А. Кузів взяли участь у грі-квесті «Галопом по Європі»та пройшли наступні тури: «Розминка»,«Віза», «Прапори краін Європи», «Видатні люди Європи», «Видатні споруди Європи». Учні мали можливість переглянути англійську пресу (журнали, газети, привезені з Лондона). Бібліотекарка селищної бібліотеки О. Сидоренко підготувала для учнів презентацію книжковоі виставки та вікторину «Євросоюз без таємниць».

Відеовітання до Дня пам*яті та примирення. 2024р




Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями Об’єднані Нації. Пам’ятаємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. З нагоди Дня пам’яті та примирення  здобувачі освіти Новопразького ліцею №2  декламують вірші українських письменників.