-->

2 вер. 2018 р.


1 вересня - особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини. Радісна, піднесена атмосфера панувала на подвір’ї  Новопразького НВО. Свято першого дзвоника об’єднало педагогів, батьків, учнів, гостей у дружню шкільну родину.
   Вже всім, мабуть ,відомо, що цього річ наші першокласники йдуть до Нової української школи – безмежної  Країни дитячих мрій, доброти, сміху, радості, безтурботного щастя  із мріями казковими  та веселими пригодами.
Тож нехай цей навчальний рік відкриє перед  молоддю  нові горизонти
пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
Гучним оплесками зустріли їх  присутні, яких привела на  свято  перша вчителька  Т.О.Плужнікова - талановита, творча, невтомна чарівниця дитячого настрою і святкових розваг. Вони із задоволенням приєдналися до шкільної родини і розповіли про себе у віршах.  Хвилювалися й випускники,  разом з  турботливим класним керівником, адже це їх останнє  свято першого дзвоника  в рідній школі. Скоро вони стануть дорослими і покинуть свою другу  домівку – школу. Свято мало національно - патріотичний зміст.  Учні школи виконали танцювальну композицію на пісню «Хай завжди буде сонце».

     Хай буде всім нам день оцей, як свято,
Хай буде щастя в серці у батьків.
              Хай дзвонить дзвоник радісний, завзятий
Хай буде радість вищою від слів!

Немає коментарів:

Дописати коментар